Shenzhen SMTfly Electronic Equipment Manufactory Ltd

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΜηχανή δρομολογητών PCB Depaneling

0.5 - η μηχανή δρομολογητών PCB Depaneling πάχους πινάκων 6mm με εύκολο κερδίζει το σύστημα 7

0.5 - η μηχανή δρομολογητών PCB Depaneling πάχους πινάκων 6mm με εύκολο κερδίζει το σύστημα 7

Κίνα 0.5 - η μηχανή δρομολογητών PCB Depaneling πάχους πινάκων 6mm με εύκολο κερδίζει το σύστημα 7 προμηθευτής
0.5 - η μηχανή δρομολογητών PCB Depaneling πάχους πινάκων 6mm με εύκολο κερδίζει το σύστημα 7 προμηθευτής 0.5 - η μηχανή δρομολογητών PCB Depaneling πάχους πινάκων 6mm με εύκολο κερδίζει το σύστημα 7 προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  0.5 - η μηχανή δρομολογητών PCB Depaneling πάχους πινάκων 6mm με εύκολο κερδίζει το σύστημα 7

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: SMTfly
Πιστοποίηση: CE ISO9001
Αριθμό μοντέλου: SMTfly-F05

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1SET
Τιμή: USD1/Set
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΞΎΛΙΝΑ ΠΛΑΊΣΙΟ
Χρόνος παράδοσης: 15 εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή
Δυνατότητα προσφοράς: 30sets/month
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Θέση ακρίβειας: 0.1mm τέμνουσα σειρά: 330*330mm
σερβομηχανισμό ελέγχου: Φούτζι σερβο Ανεμομετρική ταχύτητα: 60m/min
Τέμνουσα ταχύτητα: 0-100mm/s Πίεση αέρα αναρρόφησης: 195mm-άργυρος
Χρώμα: Λευκό Εγγύηση: 1 χρόνος
Υψηλό φως:

cnc μηχανή δρομολογητών PCB

,

μηχανή δρομολογητών PCB cnc

 

ο δρομολογητής PCB Depanelization πάχους πινάκων 0.56mm με εύκολο κερδίζει τον προαιρετικό συλλέκτη σκόνης 7 συστημάτων:

 
Συλλέκτης σκόνης (που χρησιμοποιείται κυρίως για να συλλέξει τη σκόνη που παράγεται κατά τη διάρκεια της κοπής). Η παροχή κύριου ηλεκτρικού ρεύματός της είναι εναλλασσόμενο ρεύμα 3 φάσης
220V/AC380. Επιβεβαιώστε την τρέχοντας κατεύθυνση μηχανών μετά από δύναμη-επάνω. Η σκόνη που κόβεται θα περιέλθει στη συγκέντρωση σκόνης, οι χρήστες μπορούν να συλλέξουν και κάνουν τη συγκεντρωμένη επεξεργασία.
 
ο δρομολογητής PCB Depanelization πάχους πινάκων 0.56mm με εύκολο κερδίζει το σύστημα 7
 
Δεν υπάρχει κανένας καλύτερος τρόπος στο depanel ένας τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων απ'ό, τι με το δρομολογητή PCB SMTfly. Αυτό το PCB depaneler είναι η απάντηση για το παρενόχληση-ελεύθερο PCB που μέσω της απασχόλησης ενός κομματιού δρομολογητών που ελαχιστοποιεί την πίεση στα συστατικά. Ο άξονας υψηλής ταχύτητας που περιλαμβάνεται στη μηχανή επιταχύνει την κοπή και διατηρεί την ακρίβεια, επίσης επιτρέποντας τα εύκαμπτα σχέδια επιτροπής με τα διάφορα τέμνοντα σχέδια. Το PCB μας depaneler θα περιορίσει επίσης στην αντικατάσταση κομματιών με το σύστημα ρύθμισης βάθους κομματιών δρομολογητών μας, το οποίο μετατοπίζει αυτόματα μέχρι 5 επίπεδα βάθους. Η μέγιστη τέμνουσα ταχύτητα κομματιών δρομολογητών PCB είναι 50mm ανά δευτερόλεπτο, ενώ η διακινούμενη ταχύτητα είναι ένα μέγιστο 800mm ανά δευτερόλεπτο.
 
Εύκολη λειτουργία
 
Εύκολο να λειτουργήσει, το λογισμικό επεξεργασίας εικόνας του δρομολογητή PCB το καθιστά απλό στις τέμνουσες πορείες προγράμματος με την τεχνολογία σημείο-και-κρότου, ενώ επίσης αυτόματα αντισταθμίζει την ευθυγράμμιση με μια κάμερα CCD. Με την απλή αφή ενός εξωτερικού PCB κουμπιών μπορεί να αρχίσει αμέσως για την εύκολη λειτουργία, και μέσω του εύχρηστου τρόπου εκ των προτέού προγραμματισμός, η λειτουργία των μηχανημάτων γίνεται undemanding. Το PCB depaneler είναι επίσης πολύ χαμηλή συντήρηση, όπως η μηχανή σχεδιάζεται για την εύκολες πρόσβαση και τις επισκευές. Η δομή πλαισίων και η μηχανή αξόνων λειτουργούν σε έναν άξονα Χ, Υ και Ζ.

 

Οικονομικώς αποδοτικός

 

Με την ποικιλία των οφελών ότι τα depaneling συστήματά μας προσφέρουν, και η ευκολία στην οποία τα μηχανήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν, η τιμή είναι αναντίρρητος πρακτική. Όχι μόνο οι ανάγκες που φροντίζουν με την αποδοτικότητα και την απλότητα, αλλά το χαμηλότερο κόστος θα κερδίσει χρήματα και χρόνο.
 
ο δρομολογητής PCB Depanelization πάχους πινάκων 0.56mm με εύκολο κερδίζει το χαρακτηριστικό γνώρισμα συστημάτων 7:


Η σειρά μηχανών είναι κυρίως ένας σε απευθείας σύνδεση εξοπλισμός υπο--πινάκων, ο οποίος χρησιμοποιεί έναν κόπτη άλεσης που τρέχει σε μια υψηλή ταχύτητα.
Προεπεξεργαστείτε τις τροχιές πορειών είναι τεμμένος για να αποφύγει τα χειρωνακτικά σπασίματα, την κοπή β-ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ή ΩΘΗΣΗΣ, και την παραγωγή αύξησης
Η ποιότητα των προϊόντων, μειώνει το ποσοστό απορρίματος, αυτή η μηχανή χρησιμοποιεί το ανθρώπου-μηχανής λειτουργικό σύστημα διεπαφών WIN7, και είναι εξοπλισμένη με το όραμα υψηλός-εικονοκυττάρου CCD
Το σύστημα, που διδάσκει την παραγωγή και που εκδίδει για να τροποποιήσει την τέμνουσα πορεία είναι πολύ γρήγορο, μπορεί να είναι single-step και γενική τροποποίηση, διαγραφή, προσθήκη
Διαδρομή προγράμματος. Αυτό το πρότυπο υιοθετεί την αφαίρεση σκόνης συνέχειας και διπλό να πιάσει συγχρόνως, το οποίο βελτιώνει τη δυνατότητα αφαίρεσης σκόνης και να πιάσει και την απελευθέρωση.
Αποδοτικότητα πινάκων.


(1) σύστημα εικόνας


1.Mark τοποθετώντας διόρθωση
Η λειτουργία διορθώσεων προσδιορισμού θέσης σημαδιών είναι βασισμένη στην επεξεργασία εικόνας υπολογιστών, η οποία εκτελείται στο PCB που τοποθετείται στον πίνακα επεξεργασίας.
Η τοποθετώντας διόρθωση για να επιτύχει την υψηλότερη τέμνουσα ακρίβεια, και για την πολυ-επιτροπή PCBA, μόνο ενός κομματιού γίνεται
Το τέμνουσες πρόγραμμα PCBA και η θέση αναφοράς σημαδιών, άλλο PCBA μπορούν να διορθωθούν σύμφωνα με τον πίνακα διδασκαλίας μετά από τη διόρθωση σημαδιών
Κοπή για να βελτιώσει την τέμνουσα ακρίβεια
2 το ζουμ εικόνας βοηθά τη διδασκαλία
Όταν η εικόνα μειώνεται, το οπτικό πεδίο αυξάνεται, το οποίο είναι ευεργετικό για την έκδοση προγράμματος να βρεί γρήγορα ένα σημείο. Όταν η εικόνα διευρύνεται, το οπτικό πεδίο μειώνεται.
Συμβάλλων στην ακριβή ευθυγράμμιση.
3 άκρη που τοποθετεί την τέμνουσα λειτουργία (προαιρετική)
Η άκρη-κοπή εκτελείται με τη χρησιμοποίηση του CCD στην πρώτη θέση η τέμνουσα θέση και βρίσκει την ακριβή εξέχουσα θέση.
Το χαμηλότερο τέμνον σημείο μειώνει πολύ το βαθμό unevenness της άκρης του προϊόντος κατά τη διάρκεια της κοπής και βελτιώνει την τέμνουσα ακρίβεια.


(2) σύστημα παρακολούθησης εργαλείων


1.Tool κατάτμηση
Για το πάχος PCBA, το εργαλείο μπορεί να τεθεί ως στόχος να χρησιμοποιήσει το μήκος τμήματος και την ενιαία τέμνουσα απόσταση τμήματος εργαλείων, δηλ., το ίδιο πράγμα
Ο κόπτης άλεσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα στάδια. Μετά από να κόψει μια ορισμένη απόσταση, ένα άλλο τμήμα χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την τέμνουσα αποδοτικότητα και να μειώσει την τέμνουσα αποδοτικότητα.
Η χρήση λιγότερα αναλώσιμα και αξιοποιεί πλήρως τα εργαλεία
ανίχνευση μαχαιριών 2.Broken
Ο εξοπλισμός είναι εξοπλισμένος με μια σπασμένη αισθαμένος συσκευή ανίχνευσης φωτογραφικών διαφανειών μαχαιριών για να κόψει το εργαλείο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κατεργασίας, των ολισθήσεων εργαλείων, κ.λπ.
Οι ανώμαλοι όροι ελέγχονται, και η συχνότητα ανίχνευσης μπορεί να τεθεί όπως απαιτείται για να προστατεύσει PCBA από τα εργαλεία
Ανώμαλος και χαλασμένος, μπορεί επίσης να προτρέψει τις ανωμαλίες εξοπλισμού χειριστών.
3.Automatic λειτουργία αλλαγής εργαλείων
Countertop η συσκευή 1~8 αυλακώσεις αλλαγής εργαλείων, αυτόματη αλλαγή εργαλείων μπορεί να εκτελεσθεί όταν το εργαλείο είναι ανώμαλο, το οποίο βελτιώνει την αποδοτικότητα παραγωγής και μειώνει
Χρόνος στάσεων.


(3) διπλό να πιάσει συγχρόνως


Η carry ενότητα είναι εξοπλισμένη με δύο πένσες, Z1 και Z2, τα οποία μπορούν να ληφθούν αφαιρώντας τον τελειωμένο πίνακα κορών.
Ο κύριος πίνακας της προηγούμενης περιοχής που υποβάλλεται σε επεξεργασία επίσης καταγράφει τον πίνακα που υποβάλλεται σε επεξεργασία όταν χαμηλώνουν τον επεξεργασμένο υπο--πίνακα.


(4) μνήμη διαδρομής/ρύθμιση αυτόματος-πλάτους


Αυτό το πρότυπο μπορεί αυτόματα να καταγράψει το πλάτος διαδρομής σύμφωνα με τον τύπο τεχνολογίας μηχανών. Μπορεί να ρυθμιστεί αυτόματα όταν ανοίγεται αυτό το πρότυπο.
Μπροστινό και πίσω μέρος πλάτος διαδρομής.


(5) αντίγραφο συνδέσεων


Για τον πίνακα PCBA σειρά-ύφους, ο υπο--πίνακας μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω από την προϋπόθεση της παραγωγής ενός προγράμματος υπο--πινάκων
Η ακολουθία αντιγράφεται από το πρόγραμμα σειράς μητρών, δηλ., η ολόκληρη πλάκα υποβάλλεται σε επεξεργασία για να κόψει την τροχιά, η οποία μειώνει πολύ το χρόνο έκδοσης προγράμματος.
Υψηλή αποδοτικότητα αλλαγής γραμμών.

 

ο δρομολογητής PCB Depanelization πάχους πινάκων 0.56mm με εύκολο κερδίζει 7 SystemSpecification:

 

Περιήγηση XYZ 450*600*60mm (σ)
Περιήγηση XYZ 620*700*60mm (L)
Δρομολογητής Λ. 0.8mm, ανώτατα 3.0mm
Τέμνουσα ταχύτητα 0-100mm/s
Μορφή της κοπής Γραμμή, μορφή Λ, τετράγωνο, κύκλος, τόξο
Ανεμομετρική ταχύτητα 60m/min
Μηχανή αξόνων Εισαγόμενος από τη Γερμανία
Τέμνουσα σειρά 330*330mm
Τέμνουσα σειρά 500*420mm (L)
Μέγεθος μηχανών 1732*1100*2088mm
Μέγεθος μηχανών 2032*1220*2088mm (L)
Έλεγχος οικοδεσποτών Βιομηχανικός υπολογιστής
Έλεγχος με σερβομηχανισμό Φούτζι σερβο
Στατική αποβολή Ιονική γεννήτρια SMC
Κενή μέθοδος Υπό κενό
Θέση ακρίβειας 0.1mm
Οδηγός βιδών HIWIN/THK
Ρύθμιση πλάτους διαδρομής Αυτόματος
Στην κατεύθυνση πινάκων Αριστερό στο δικαίωμα έξω
Μέθοδος εισόδων και εξόδων Κενή αναρρόφηση
Πάχος πινάκων 0.65mm
Δύναμη A220V 50Hz
Κατανάλωση ισχύος 1.5Kw
Κατανάλωση αέρα 10N1/min
HMI βιομηχανική χωρητική οθόνη 12 ίντσας
Περιβάλλον λειτουργίας Κερδίστε 7
Διάκριση άδειας Κωδικός πρόσβασης
Διήθηση σκόνης Δευτεροβάθμια διήθηση
Βάρος 900Kg

 

ο δρομολογητής PCB Depanelization πάχους πινάκων 0.56mm με εύκολο κερδίζει το σύστημα 7

 

0.5 - η μηχανή δρομολογητών PCB Depaneling πάχους πινάκων 6mm με εύκολο κερδίζει το σύστημα 7

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen SMTfly Electronic Equipment Manufactory Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Sales Manager

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)